Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Box & Campingbed  

Wij hebben verschillende babyboxen in ons assortiment.  Alle babyboxen hebben een verstelbare bodem, waardoor de box ook gebruikt kan worden als een kinderbox zodra je kleintje gegroeid is. Zo heb je altijd een veilig plekje in huis waar je je kindje even in kan leggen of neerzetten om te spelen. De bodem van de box verstel je eigenlijk al op het moment dat je kindje zelfstandig kan omrollen. De stap naar zichzelf optrekken is dan namelijk al heel klein. Wil je een babybox met een handige lade? Ook dat kan! Gebruik dan de handige filterfunctie om te filteren op boxen met lade. De lade kun je gebruiken om bijvoorbeeld speelgoed in op te ruimen, zo blijft de babybox helemaal veilig voor je baby. 

Ook campingbedjes of reisbedjes hebben we in diverse uitvoeringen, groot en klein, voordelig en luxe. Klik op het gewenste product voor meer informatie.

Let op!
Als je een box wilt laten bezorgen komen er € 50,00 bezorgkosten bij. Dit komt omdat een box altijd als palletzending verstuurd moet worden en niet als postpakket kan worden verstuurd. Natuurlijk kun je de box ook zonder extra kosten bij ons in de winkel afhalen.