Cookie voorkeuren
Cookie voorkeuren

Betalen

Wanneer je er voor kiest om bij Van Belle Baby&Kids een bestelling te plaatsen dan loopt de betaling via onze partner Mollie payments, dit is een veilige en betrouwbare partner op het gebied van betalen via internet.

iDeal
Betalen via iDeal is een elektronische betaling via internet.  Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, Friesland Bank, SNS Bank, ASN Bank, Van Lanschot of Triodos Bank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen.

Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hierdoor reken je af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor een betaalmethode, hier vink je iDeal aan en vervolgens je eigen bank. Na het controleren van je bestelling en wanneer je op 'bestelling plaatsen' klikt, opent  een scherm in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je volgt dan de procedure die je  gewend bent met betalingen via internetbankieren.  Betalen via iDeal is de snelste oplossing aangezien de betaling direct verwerkt wordt. Voor betalingen via iDeal worden géén extra kosten berekend.

Creditcard
Je kunt ook met een creditcard (Visa en MasterCard) betalen. Je kunt je creditcard gegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.  Steekproefsgewijs worden er creditcardbetalingen gecontroleerd met hoge factuurbedragen, dit kan enige vertraging in de verwerking van je order opleveren. Deze controle doen wij om de veiligheid van de betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen. Voor betalingen via creditcard worden géén extra kosten berekend.

Bankoverschrijving
Je maakt het eindbedrag van je bestelling vooraf over op onderstaand bankrekening-nummer. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling definitief verwerkt en verzonden. (Let op, bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is.) Bankrekeningnummer: Rabobank 341.781.533 t.n.v. Van Belle Baby.  Vermeld bij de omschrijving altijd het product wat besteld is en op welke naam het product besteld is. Ook bij vooruitbetaling worden géén extra kosten berekend.Overschrijven vanuit het buitenland kan ook je hebt dan een iban nummer en bic code nodig.

IBAN:NL41RABO0341781533
BIC:RABONL2U
Banknaam:RABOBANK GROEP

Bankcontact/Mr cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Belgische klanten die bankieren bij Dexia,Fortis,Fintro,KBC,CBC,AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister cash/Bancontact eenvoudig betalingen verrichten.U kiest in het afrekenproces de betaalmethode van uw keuze.

Achteraf betalen bij Van Belle Baby & Kids:

Achteraf betalen is mogelijk via een remboursbetaling, u ontvangt het bestelde pakket , en u betaald het bedrag aan de bezorger van PostNL.
Voor een betaling via een rembourszending via PostNL brengen wij € 37,50 in rekening voor de ontvanger.
Er is wel een maximum orderbedrag aan een rembourszending, te weten €500,-
Het pakket ontvangen op een Postbus is niet mogelijk.
U dient het pakket direct af te rekenen bij afgifte van de PostNL bezorger.